Workshops Baby | Dreumes |Peuter

Jonge kinderen zijn dol op spelen, zingen en bewegen. Baby’s, dreumesen en peuters ontwikkelen zich razendsnel en spelenderwijs ontdekken zij de wereld om zich heen. Kleine Munchkin geeft workshops op maat bij jou thuis of op de groep. 

Wat doen we tijdens de workshop?

Workshop Baby’s (0-12 maanden)

Speciaal voor baby’s is er een Babyclub® workshop die bestaat uit verschillende babyactiviteiten. Samen met je baby ga je o.a. liedjes zingen, beweegspelletjes doen, leer je babygebarentaal en gaan we spelenderwijs ontdekken. De workshops worden gegeven door Linda Kooijman*.

Wil jij ook eens een Babyclub® workshop meemaken? Dit kan o.a. bij jou thuis of bij een mama-café, op het kinderdagverblijf of tijdens een terugkomdag van de zwangerschapsyoga/verloskundige.

1 x 60 minuten | €95,-

4 x 60 minuten | €330,- (€50 korting)

Aan de workshop kunnen maximaal 10 baby’s meedoen. Data, tijd en locatie gaan in overleg. De locatie (bijvoorbeeld een woonkamer/zaaltje) moet groot genoeg zijn om in een kring op de grond te kunnen zitten.

De workshop kan ook gegeven worden aan een gemengde groep baby’s en dreumesen. Dit van te voren wel goed afstemmen! De prijs is inclusief de benodigde materialen. Parkeerkosten worden extra in rekening gebracht.

Wil je meer informatie of een workshop boeken? Neem dan contact op met Linda Kooijman via 06-53859530 of mail naar info@kleinemunchkin.nl.

Op zaterdagochtend worden er Babyclub® lessen gegeven in het prachtige Waldorfhaus in Rotterdam Nesselande (tegenover het metrostation Nesselande).

(*geregistreerd babymassage en yoga docent – Registratie RGDB)

Workshop Dreumes (1 t/m 2 jaar)

Tijdens een dreumes workshop gaan we samen muziek maken met instrumenten, zingen, dansen, spelen en bewegen! De activiteiten staan helemaal in het teken van plezier maken en dragen bij aan de sociaal-emotionele, motorische en cognitieve ontwikkeling van jouw dreumes.

In overleg kan er zelfs gekozen worden voor een speciaal thema, bijvoorbeeld feest, dreumesdans of een heuse kliederworkshop! Zelf krijg je als ouder of verzorger tijdens de workshop veel speltips en ideeën die je zelf makkelijk kunt toepassen.

Wil jij ook eens een Dreumes workshop meemaken? Dit kan o.a. bij jou thuis of bij een mama-café, op het kinderdagverblijf of tijdens een kinderfeestje.

1 x 60 minuten | €95,-

4 x 60 minuten | €330,- (€50 korting)

Aan de workshop kunnen maximaal 10-15 dreumesen meedoen. Data, tijd en locatie gaan in overleg. De locatie (bijvoorbeeld een woonkamer/zaaltje) moet groot genoeg zijn om in een kring op de grond te kunnen zitten.

De workshop kan ook gegeven worden aan een gemengde leeftijdsgroep (0-4 jaar). Dit van te voren wel goed afstemmen! De prijs is inclusief de benodigde materialen. Parkeerkosten worden extra in rekening gebracht.

Wil je meer informatie of een workshop boeken? Neem dan contact op met Linda Kooijman via 06-53859530 of mail naar info@kleinemunchkin.nl.

Workshop Peuter (2 t/m 4 jaar)

Tijdens een peuter workshop gaan we samen muziek maken met instrumenten, zingen, dansen, spelen en bewegen! De activiteiten staan helemaal in het teken van plezier maken en dragen bij aan de sociaal-emotionele, motorische en cognitieve ontwikkeling van jouw peuter.

In overleg kan er zelfs gekozen worden voor een speciaal thema, bijvoorbeeld feest, peuterdans of een heuse kliederworkshop! Zelf krijg je als ouder of verzorger tijdens de workshop veel speltips en ideeën die je zelf makkelijk kunt toepassen.

Wil jij ook eens een Peuter workshop meemaken? Dit kan o.a. bij jou thuis of bij een mama-café, op het kinderdagverblijf, op de peuterspeelzaal of tijdens een kinderfeestje.

1 x 60 minuten | €95,-

4 x 60 minuten | €330,- (€50 korting)

Aan de workshop kunnen maximaal 15 peuters meedoen. Data, tijd en locatie gaan in overleg. De locatie (bijvoorbeeld een woonkamer/zaaltje) moet groot genoeg zijn om in een kring op de grond te kunnen zitten.

De workshop kan ook gegeven worden aan een gemengde leeftijdsgroep (1-4 jaar). Dit van te voren wel goed afstemmen! De prijs is inclusief de benodigde materialen. Parkeerkosten worden extra in rekening gebracht.

Wil je meer informatie of een workshop boeken? Neem dan contact op met Linda Kooijman via 06-53859530 of mail naar info@kleinemunchkin.nl.