De Messy play workshop staat in het teken van plezier maken en biedt dreumesen en peuters volop de gelegenheid verschillende (klieder) materialen spelenderwijs te onderzoeken. Elke workshop staan er een aantal uitdagende klieder activiteiten klaar voor de kinderen. Denk bijvoorbeeld aan gekookte pasta, havermout, water, eetbare verf en jelly pudding. Kliederen draagt ook bij aan de sociaal-emotionele, motorische en cognitieve ontwikkeling van jouw kind. Leuk om je kindje bezig te zien met verschillende materialen!

Tijdens de workshop proberen we om de kinderen zo min mogelijk te sturen, dus niet voor doen hoe iets moet. Op deze manier nodigen we kinderen uit zelf fantasie en verbeelding te gebruiken. Ook krijgen kinderen op deze manier de gelegenheid om zelf op onderzoek uit te gaan door de zintuigen te gebruiken. Wat zie ik, wat voel ik, wat hoor ik, wat ruik ik en wat proef ik? Jonge kinderen gebruiken hun zintuigen om de wereld om zich heen te leren begrijpen en bij Kleine Munchkin houden we hier rekening mee, doordat alle materialen veilig zijn om mee te spelen.

Zijn de Munchkins klaar met spelen, dan ruimen wij alles op!

Lijkt het jou ook leuk om een keer mee te doen? Kijk dan even op onze event-pagina wanneer de volgende workshop staat gepland: https://www.facebook.com/pg/dekleinemunchkin/events/