Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je baby plezier te hebben en te leren….in de Babyclub® Rotterdam vind je het allemaal! We gaan muziek maken, zingen, dansen, bewegen, gebaren en gebruiken daarbij veel verschillende materialen zoals handpoppen, verschillende stoffen, zeepbellen, danslinten en muziekinstrumentjes. Samen met je baby geniet je iedere week van een uur vol plezier en ontdekkingen!

Tijdens de lessen maken we vooral gebruik van materialen en activiteiten die de zintuigen stimuleren. Per activiteit wordt ook kort uitgelegd hoe dit van invloed is op de ontwikkeling van baby’s. Bij sommige activiteiten ligt de nadruk op motoriek en balans en bij andere activiteiten juist meer op taalvaardigheid en visuele ontwikkeling. Aan het eind van een cursus heb je in ieder geval heel veel inspiratie opgedaan om met je baby te spelen!

De lessen beginnen altijd met een babygebaren liedje “Dag Hallo” en na een aantal baby-activiteiten is het vrij spel kwartier. Waarbij de baby’s lekker zelf hun gang kunnen gaan, terwijl de ouders even met elkaar koffie/thee drinken. Na de pauze doen we nog 1 a 2 spelletjes en dan sluiten we af met het babygebaren liedje “Dag tot Ziens”. Een vaste opbouw van lessen zorgt ervoor dat baby’s zich veilig en prettig voelen, waarbij we ook rekening houden met het natuurlijke ritme van baby’s. Uiteraard is er tijdens de les volop de gelegenheid om baby’s te voeden en/of te verschonen.

Wil je graag een proefles volgen? Dat kan op 18 mei 2019 om 11:00 uur (deelname gratis). De eerstvolgende 6-weekse Babyclub cursus start op 8 juni en loopt tot 13 juli 9:30-10:30 uur (kosten €75,- totaal). Aanmelden voor de proefles en/of cursus kan door even een e-mail te sturen naar: linda@kleinemunchkin.nl. Vermeld in de e-mail ook even de naam en leeftijd van je baby, dan ontvang je een bericht terug met alle cursus informatie. Later instromen is mogelijk.

De lessen worden op zaterdagochtend gegeven in het prachtige Waldorfhaus in Nesselande (tegenover het metrostation Nesselande) en is geschikt voor baby’s van 0-14 maanden.

Adres: Multifunctioneel Centrum de Kristal 1e etage (ingang Korfoepad), Cypruslaan 400, 3059 XA Rotterdam.

Liever een workshop op locatie? Dat kan! Bijvoorbeeld tijdens een mama-café, een kinderverjaardag, op het kinderdagverblijf of tijdens een terugkomdag van de zwangerschapsyoga/verloskundige.