*Op dit moment zijn alle Babyclub activiteiten geannuleerd i.v.m. de corona-maatregelen.*

Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je baby te doen?….in de Babyclub® Rotterdam vind je het allemaal! We gaan muziek maken, zingen, dansen, bewegen, gebaren en gebruiken daarbij veel verschillende materialen zoals handpoppen, verschillende stoffen, zeepbellen, danslinten en muziekinstrumentjes. Samen met je baby geniet je iedere week van een uur vol plezier en ontdekkingen!

Een Babyclub cursus (6 lessen) kost €75,- totaal (€62,50 met de korting van de Sleutel van Rotterdam). Er zijn 2 leeftijdsgroepen: Maxi baby’s 9:15-10:00 uur (8 – 14 maanden) en Mini baby’s 10:15-11:00 (2 -7 maanden). Een proefles kost €12,50 (gratis met de korting van De Sleutel van Rotterdam).

Aanmelden voor de proefles en/of cursus kan door een e-mail te sturen naar: linda@kleinemunchkin.nl. Vermeld in de e-mail ook even de naam en leeftijd van je baby, dan ontvang je een bericht terug met alle cursus informatie. Kun je een les niet deelnemen, dan kan dit voor aanvang van de cursus in overleg afgesproken worden en wordt dit in mindering gebracht op het lesgeld.

De lessen worden op zaterdagochtend gegeven in het prachtige Waldorfhaus in Nesselande (tegenover het metrostation Nesselande) en is geschikt voor baby’s van 2 tot +/-14 maanden.

Adres: Multifunctioneel Centrum de Kristal 1e etage (ingang Korfoepad), Cypruslaan 400, 3059 XA Rotterdam.

Tijdens de lessen maken we vooral gebruik van materialen en activiteiten die de zintuigen stimuleren. Per activiteit wordt ook kort uitgelegd hoe dit van invloed is op de ontwikkeling van baby’s. Bij sommige activiteiten ligt de nadruk bijvoorbeeld op motoriek en balans en bij andere activiteiten juist meer op taalvaardigheid en visuele ontwikkeling. Aan het eind van een cursus heb je in ieder geval heel veel inspiratie opgedaan om met je baby te spelen!

De lessen hebben een vaste opbouw zodat baby’s zich veilig en prettig voelen, dus na een aantal baby-activiteiten volgt een korte pauze. Waarbij de baby’s lekker het speelgebied kunnen ontdekken, terwijl de ouders even met elkaar koffie/thee drinken. Na de pauze doen we nog 1 a 2 spelletjes en dan sluiten we af met een babygebaren liedje. Uiteraard is er tijdens de les volop de gelegenheid om baby’s te voeden en/of te verschonen.

Liever een workshop op locatie? Dat kan! Bijvoorbeeld tijdens een mama-café, een kinderverjaardag, op het kinderdagverblijf of tijdens een terugkomdag van de zwangerschapsyoga/verloskundige.