Learn through Play!

Kinderen ontdekken de wereld spelenderwijs en daar beginnen ze vanaf de geboorte al mee. Veel spelen is belangrijk voor de ontwikkeling van jonge kinderen en zorgt ervoor dat je kinderen de beste start meegeeft voor later. Mijn doel is dan ook om baby’s, dreumesen en peuters de leukste ontwikkelingsgerichte activiteiten aan te bieden samen met hun ouders/verzorgers.

Naast wekelijkse Babyclub lessen voor ouders met baby’s, kun je bij Kleine Munchkin ook terecht voor een baby, dreumes of peuter workshop op locatie (o.a. bij kinderdagverblijven, verloskundigenpraktijk, bibliotheek of gewoon bij jou thuis). Daarnaast geef ik trainingen aan professionals, o.a. in de vorm van interactieve workshops en gastcolleges (CRKBO geregistreerd docent). Tot slot deel ik ook graag mijn creatieve uitspattingen via deze site, zodat ouders en verzorgers thuis en op de groep ook lekker aan de slag kunnen met hun baby’s, dreumesen en peuters.

Heb je ideeën of vragen? Laat het mij weten en stuur een e-mail naar linda@kleinemunchkin.nl. Even bellen kan ook: (06) 53 85 95 30. Ik vind het leuk om van je te horen!

Linda Kooijman | Kleine Munchkin

Meld je aan voor onze besloten Facebookgroep Spelen met Kleine Munchkin om inspiratie, ideeën, vragen en foto’s met elkaar te delen.